top of page

EEN

STEDELIJKE

LUXE

B & B

B & B Lieven Bauwens is gelegen in een residentiële woonwijk, genaamd " Het Miljoenenkwartier " nabij het Gent Sint-Pieters station. Het biedt u een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan het historische centrum van de stad Gent, terwijl u overnacht in de buurt van een rustig stadspark.

De gastenkamers zijn ook ideaal gelegen voor een bezoek aan het bekende SMAK, MSK Gent of het GUM (Gents Universiteitsmuseum) of als u activiteiten heeft in het ICC Gent, 't Kuipke , de universiteitscampussen , het UZGent (Universitair ziekenhuis Gent), de Ghelamco arena, Technologiepark Zwijnaarde, Film Fest Gent of Flanders Expo .

B & B Lieven Bauwens biedt 2 ruime gastenkamers elk met eigen badkamer aan:

- Kamer Delphine , een luxe kamer aan de voorzijde, op de tweede verdieping (33m²)

- Kamer Fanny , een sfeervolle kamer aan de achterzijde, met uitzicht over de tuinen (29m²)

Elke kamer is voorzien van een televisie, een dvd-speler en gratis wifi.

Het ontbijt wordt geserveerd in een grote woonkamer..

Voor gasten die langer willen blijven, is er gratis een volledig uitgeruste keuken ter beschikking. Een vrij grote stadstuin laat u toe om op mooie dagen heerlijk van de zon en de natuur te genieten.

Fietstoeristen zijn van harte welkom. Wij bieden aan een beveiligde fietsstalling en de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden aan.
U kan kiezen uit fietsroutes om Gent te ontdekken.

.

Algemene voorwaarden :
- betaling bij aankomst, contant of met een bank app. Kredietkaarten worden niet aanvaard.
-prijzen zijn exclusief

  ontbijt (17 €/persoon/ nacht)

Toeristenbelasting (3.5 € /persoon/nacht)
-annulering
> 1 dag voor aankomst: gratis
1 dag voor aankomst: eerste nacht wordt volledig in rekening gebracht

Lieven Bauwens was een Belgische industrieel. Maar, als industriëel spion, smokkelde hij ook een spinmachine, de"Mule Jenny", vanuit Groot-Brittannië naar het Europese continent. Hij wordt in Vlaanderen beschouwd als de stichter van de textielindustrie en dus deels van de industriële revolutie. De B&B is naar hem vernoemd omdat hij een van onze voorouders is

 

bottom of page